• Onze partners
 • Vorige | Volgende
  Verkocht onder voorbehoud

  Bouwnummer 5 0 ong VAASSEN

  Deze woning is verkocht onder voorbehoud

  Neem contact met ons op

  0578-571629

  info@vantriestmakelaars.nl

  Omschrijving

  Nieuwbouw bibliotheek en 18 appartementen Op de locatie van voormalig garagebedrijf Wielink en twee aangrenzende woningen wordt ruimte gemaakt voor een nieuwe vestiging van de bibliotheek en 18 appartementen. Deze 3- en 4-kamerappartementen hebben netto gebruiksoppervlakten vanaf 87 m² tot 130 m². De prijzen van deze nieuwbouwappartementen variëren van € 293.500,- tot € 399.500,- v.o.n. Dit is...

  Kenmerken

  Soort woning
  Appartement/flat
  Bouwtype
  Nieuwbouw
  Status
  Verkocht onder voorbehoud
  Aanvaarding
  in overleg
  Bouwjaar
  2019
  Ligging
  In centrum

  Omschrijving

  Nieuwbouw bibliotheek en 18 appartementen

  Op de locatie van voormalig garagebedrijf Wielink en twee aangrenzende woningen wordt ruimte gemaakt voor een nieuwe vestiging van de bibliotheek en 18 appartementen. Deze 3- en 4-kamerappartementen hebben netto gebruiksoppervlakten vanaf 87 m² tot 130 m². De prijzen van deze nieuwbouwappartementen variëren van € 293.500,- tot € 399.500,- v.o.n. Dit is inclusief (een stelpost voor) keuken en sanitair.

  Kenmerken:
  - hartje centrum
  - gasloos en duurzaam
  - eigen zonnepanelen
  - eigen warmtepomp
  - warmte- en koudeopslag in de bodem
  - portiek ontsluiting
  - parkeren op eigen parkeerplaats
  - inclusief tuinaanleg
  - Woningborggarantie


  Procedure verkoop
  Middels een inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor maximaal 2 bouwnummers in gebouw A en maximaal 2 bouwnummers in gebouw B (dus 4 keuzes in totaal). Het inschrijfformulier dient uiterlijk voor 9 januari 2019 om 17:00 uur te worden ingeleverd bij Ligtenberg Makelaars of Van Triest Makelaars.
  Na de sluitingsdatum worden alle inschrijvingen bekeken en zal, indien nodig, geloot worden. Inschrijvingen die na 9 januari om 17:00 uur binnenkomen, worden niet meegenomen in een eventuele loting.


  Architectuur
  De vormgeving van de appartementen is geïnspireerd op de statige herenhuizen uit het verleden van de Dorpsstraat.
  Met de komst van de bibliotheek naar het dorpscentrum, neemt de nieuwbouw een voorname plaats in. Gekozen is voor een portiekontsluiting van de appartementen. Hierdoor zijn geen galerijen nodig en ontstaat een aantrekkelijk
  gevelbeeld. Het ontwerp van de bibliotheek is uitnodigend naar de Dorpsstraat en in de achtergevel geeft de bibliotheek een transparante verbinding met de hof.
  De appartementen hebben een goede ligging. In het ter Heerdtspad harmonieert de aflopende bouwhoogte van drie naar twee bouwlagen en de parcellering van de gevels met de aanwezige woningen.


  Duurzaam
  Materialen met een hoge duurzaamheid en lage onderhoudskosten hebben voorrang bij het detailleren, met een hoge mate van duurzaamheid, van daken, gevels, kozijnen en andere bouwkundige voorzieningen. Regenwater wordt geïnfiltreerd in de bodem. De investeringen in duurzaamheid zijn direct zichtbaar: geen gasaansluiting, zonnepanelen, systemen voor warmte en koude-opslag in de bodem, standaard zonwering om opwarming in de zomer te voorkomen, puien met triple-beglazing en infiltratiekratten voor regenwater in de bodem. De investeringen in de energetische componenten zullen zich binnen redelijke termijn terugverdienen. De gemeente hanteert een toetsing van het plan aan de GPR score: GPR Gebouw geeft een rapportcijfer voor de modules energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. GPR score 7 geeft een ruime voldoende.


  Verwarmen zonder aardgas
  De appartementen worden niet voorzien van een gasaansluiting. Verwarmen en (ver)koelen van de individuele appartementen geschiedt met een geavanceerd verwarmingssysteem. De eigen warmtepomp in het appartement wordt per entree/trappenhuis aangesloten op een bodembron voor warmte- en koudeopslag in de bodem. De warmtepomp zorgt via het vloerverwarmingssysteem voor verwarming in de winter en verkoeling in de zomer. Voor warm tapwater in keuken en badkamer verwarmt de warmtepomp een boiler van 180 liter. Het elektriciteitsverbruik van de warmtepomp wordt gecompenseerd door de opbrengst van de eigen zonnepanelen van ieder appartement. Uitgaande van een gemiddeld verbruik per appartement resulteert dit in geen of minimale verbruikslasten voor de eigenaren.

  Frisse lucht
  Ventileren door rechtstreekse aanvoer van frisse buitenlucht via roosters in de kozijnen die reageren op de winddruk. De ventilatie-unit meet de CO2 hoeveelheid in o.a. de woonkamer van het appartement en regelt de af te voeren luchthoeveelheid.


  Woningborggarantie
  Garantie voor nieuwbouwwoningen. Kopers van nieuwbouwwoningen kunnen rekenen op zekerheid. Zekerheid dat iedereen in Nederland gegarandeerd goed kan wonen met certificaten die waarborgen dat woningen gegarandeerd
  worden afgebouwd, ook al is de bouwonderneming failliet. Daarnaast waarborgt Woningborg de garantieverplichtingen van de bouwonderneming na oplevering. Woningborg geeft bouwondernemingen technisch advies over het aangemelde
  plan en hun bouwinspecteurs bezoeken de bouwlocaties.


  Omgeving
  De Dorpsstraat in Vaassen is al eeuwen een aansprekende ader voor stijlvol wonen, werken en winkelen. De entree van het dorp vanuit het noorden met het kasteel is markant, herkenbaar en uitnodigend. Authentieke panden met winkels en voorname woningen zorgen, aangevuld met restaurants, de markt en de kerk, voor afwisseling in het centrum.

  Op de locatie van het voormalige garagebedrijf Wielink en twee aangrenzende woningen, wordt ruimte gemaakt voor een nieuwe vestiging van de bibliotheek en 18 appartementen. De ruimte aan het ter Heerdtspad komt ten goede aan het uitzicht en leefklimaat van de bestaande en de nieuwe woningen. De oude garage maakt plaats voor een hof waaraan gewoond wordt: "ter Heerdtshof".

  Het nieuwbouwplan sluit naadloos aan op het Centrumplan Vaassen 2017 en geeft een impuls aan het dorpscentrum met de omschrijvingen origineel, kleinschalig, levendig, gastvrij, aangenaam wonen en verblijven. Vanaf deze plek/locatie is alles op loopafstand gelegen: de winkels, de markt, de terrasjes, de kerk, het kasteel en het dorpshuis.


  Verkoop
  Belangstellenden voor deze buitengewone appartementen kunnen contact opnemen met: Ligtenberg Makelaars en Van Triest Makelaars.

  Kenmerken

  Overdracht

  Status
  Verkocht onder voorbehoud
  Aanvaarding
  in overleg

  Bouw

  Soort woning
  Appartement/flat
  Bouwtype
  Nieuwbouw
  Bouwjaar
  2019
  Daktype
  samengesteld dak
  Dakmateriaal
  kunststof, pannen
  Keurmerken
  Woningborg Garantiecertificaat

  Oppervlakten en inhoud

  Gebruiksoppervlak wonen
  98 m²
  Gebouwgebonden buitenruimte
  8 m²
  Externe bergruimte
  5 m²
  Bruto inhoud
  320 m³

  Indeling

  Totaal aantal kamers
  3
  Aantal slaapkamers
  2
  Aantal badkamers
  1
  Voorzieningen badkamer
  toilet, douche, wastafel
  Voorzieningen
  airconditioning, buitenzonwering, frans balkon, lift, mechanische ventilatie, tv kabel

  Energie

  Isolatie
  volledig geïsoleerd
  Soort verwarming
  vloerverwarming geheel, warmtepomp
  Warm water
  elektrische boiler eigendom

  Kadastrale gegevens

  Eigendomssituatie
  Volle eigendom
  Ligging
  In centrum

  Garage

  Soort garage
  parkeerplaats

  Parkeergelegenheid

  Soort parkeergelegenheid
  openbaar parkeren

  Foto's