Vorige | Volgende
Verkocht

Oranjeweg 93 EMST, Buitengebied

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0578-571629

info@vantriestmakelaars.nl

Omschrijving

Op zoek naar een unieke locatie op de Veluwe om te wonen en eventueel gecombineerd te wonen en te werken? Het geheel is gelegen in het buitengebied van Emst, richting Gortel en Vierhouten, in de directe nabijheid van het Kroondomein. De omgeving is schitterend en wordt gekenmerkt als agrarisch gebied met landschappelijke- en natuurlijke waarde, bos, natuur- en heidegebied. De A50 ligt op 10 minuten...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning met loods
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906-1930
Wijk
Buitengebied
Ligging
Beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen

Omschrijving

Op zoek naar een unieke locatie op de Veluwe om te wonen en eventueel gecombineerd te wonen en te werken? Het geheel is gelegen in het buitengebied van Emst, richting Gortel en Vierhouten, in de directe nabijheid van het Kroondomein. De omgeving is schitterend en wordt gekenmerkt als agrarisch gebied met landschappelijke- en natuurlijke waarde, bos, natuur- en heidegebied. De A50 ligt op 10 minuten rij-afstand. Voor een paardenliefhebber heeft het gebied meer dan uitstekende uitrijmogelijkheden. De verbindingen met Epe, Emst, Vaasen en Apeldoorn zijn goed.

Door de aanwezigheid van ongeveer 950 m² aan bijgebouwen leent deze locatie zich voor diverse nevenactiviteiten bij de woning. Zoals; kantoor, het geven van cursussen, workshops of andere activiteiten die de ruimte en een sfeervolle omgeving vragen. Er is ruimschoots voldoende parkeergelegenheid op het perceel aanwezig. De gemeente is genegen om medewerking te verlenen aan nevenactiviteiten op deze locatie. Wel zal het een en ander met betrekking tot de nevenactiviteiten met de gemeente Epe afgestemd dienen te worden.
De totale perceeloppervlakte bedraagt 22.880 m² (2,288 ha).

Het perceel is rondom voorzien van een hekwerk en wordt door bomen aan het zicht onttrokken waardoor de privacy gewaarborgd is. Het perceel beschikt over 2 oprijlanen waarlangs zich een rij van beuken bevindt. Verder heeft het perceel een erf, een kleine boomgaard, een paardenbak en weilanden.

Van de bestaande woonboerderij staan de buitenmuren nog en is het dak nog aanwezig. Aan de binnenzijde is de woonboerderij verder helemaal leeg en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. Het aangebouwde kookhuis beschikt over een entree/bijkeuken, hal, douchegelegenheid en toilet, keuken en woonkamer, op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers.

Het bestemmingsplan biedt ook de mogelijkheid om een nieuwe woning te bouwen. In het huidige bestemmingsplan is de mogelijkheid aanwezig om een woning te bouwen tot 600 m³ en in het voorontwerp van het nieuwe bestemmingsplan wordt het bouwvolume vergroot naar 750 m³.

Van oudsher is op deze locatie een ambachtelijke kaarsenmakerij gevestigd geweest. Hierdoor zijn in een van de bijgebouwen, horeca en toiletvoorzieningen aanwezig.

Bijgebouwen:
Bijgebouw 1
Muren steen, dakdekking profielplaat, afmeting ca. 13 x 30 meter met een grote zolderruimte.

Bijgebouw 2
Muren steen, dakdekking profielplaat, afmeting ca. 11,5 x 14,4 meter waarin zich de horeca/buffetgelegenheid van de kaarsenmakerij zich nog bevinden, tevens is hier een toiletunit een keuken en bergruimte aanwezig.

Bijgebouw 3
Muren steen, dakdekking profielplaat, afmeting ca. 8,5 x 35 meter, hierin bevindt zich een zomerhuisje/gastenverblijf met hal, 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en een badkamer, een ruimte met 4 paardenboxen, een garage en een garage/werkplaats.

Bijgebouw 4
Romneyloods, afmeting ca. 8,5 x 14 meter, met een sectionaaldeur van ca. 3 meter breed en 4 meter hoog.

Bijgebouw 5
Paardenbox/hooiberg, uitgevoerd in steen.

Laat u zich verrassen door de mogelijkheden die deze locatie u kan bieden en neem contact op met ons en wij zullen u met plezier rondleiden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met loods
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Daktype
schilddak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
165 m²
Externe bergruimte
950 m²
Bruto inhoud
750 m³
Perceeloppervlakte
22.880 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Epe en Oene
Sectie
P
Perceel
2387
Oppervlakte
22880 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
vrijstaand steen
Capaciteit
10

Foto's