Over ons

Van Triest makelaars, lid van de makelaarsorganisatie NVM, is een bijzonder veelzijdig en actief makelaarskantoor welke al meer dan 45 jaar een vertrouwde naam in Vaassen en omstreken is.

De omvang en werkwijze van Van Triest Makelaars biedt ons de mogelijkheid om persoonlijk zeer nauw betrokken te zijn bij onze klanten en deze met raad en daad bij te staan. Door uw belang voorop te stellen en daarbij uiteraard het zakelijke belang niet uit het oog te verliezen, halen wij het gewenste resultaat voor u als klant!

Kennis van de markt, een ruime bouwkundige ervaring en persoonlijke begeleiding zijn enkele belangrijke punten die bij ons hoog in het vaandel staan! Hierdoor is het voor ons mogelijk om u bij bezichtiging en aankoop direct gewenst bouwkundig informatie te geven.

Educatie

Alle aspecten die te maken hebben met de woningmarkt zijn aan constante veranderingen onderhevig, waaronder wet- en regelgeving. Daarom zijn onze mede­werkers nooit uitgeleerd. Dit om u van een optimaal advies te kunnen voorzien. Tevens verlangt de NVM van haar leden en medewerkers dat zij cursussen volgen. Ook is er de verplichting om eens per 4 jaar alle examen­vakken met goed gevolg af te ronden. Door deze permanente educatie bent u gegarandeerd verzekerd van een adequate dienstverlening.