Vorige | Volgende
Verkocht

Vossenbroekweg 11 Emst

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

0578-571629

info@vantriestmakelaars.nl

Omschrijving

Altijd al gedroomd van het creëren van een eigen plek met jouw droomhuis? Bekijk dan deze UNIEKE KANS!!! Realiseer jouw droomhuis op deze prachtige locatie van maar liefst 10.420 m²! Op dit moment bestaat het huidige ontwerp uit een royale woning met veranda en een eveneens royaal bijgebouw, maar je hebt ALLE VRIJHEID om je eigen wensen en ideeën in te brengen en zo jouw droomwoning te creëren! Het...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

Altijd al gedroomd van het creëren van een eigen plek met jouw droomhuis?

Bekijk dan deze UNIEKE KANS!!!

Realiseer jouw droomhuis op deze prachtige locatie van maar liefst 10.420 m²!

Op dit moment bestaat het huidige ontwerp uit een royale woning met veranda en een eveneens royaal bijgebouw, maar je hebt ALLE VRIJHEID om je eigen wensen en ideeën in te brengen en zo jouw droomwoning te creëren!

Het perceel /de bouwkavel is gelegen in het fraaie buitengebied van de gemeente Epe en ligt aan de rand van de uitgestrekte weilanden en natuurgebieden op korte afstand van het centrum van Epe.
Naast de gezellige centrumgebieden in Epe en Vaassen biedt deze omgeving een uniek en gevarieerd landschap. De combinatie van de uitgestrekte bos- en heidegebieden zoals het Kroondomein op de Veluwe, afgewisseld door het prachtige IJssellandschap maakt dat je in de alle jaargetijden kunt genieten van de prachtige natuur om je heen. In de directe omgeving van de kavel bevindt zich een meanderende beek en het Apeldoorns kanaal en het perceel heeft een gunstige ligging ten op zichte van Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Op deze prachtige locatie is door de architect een stijlvol landhuis ontworpen. De ontwerpschetsen zijn in te zien op ons kantoor en geven een je beeld van de talloze mogelijkheden voor deze locatie.
Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een aangepast ontwerp, denk aan een andere vorm, een andere indeling of gebruik van andere materialen.
Je zult hiervoor wel in gesprek gaan met de gemeente Epe.

Momenteel staan er op het perceel nog restanten van bebouwing, de huidige bouwvergunning is onder voorwaarden verstrekt. Er moet eerst worden voldaan aan deze voorwaarden voordat het huidige plan definitief gerealiseerd kan worden.

Hebben we je interesse gewekt?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Schakel voor de aankoop uw eigen NVM makelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
10420 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Epe en Oene
Sectie
M
Perceel
3742
Oppervlakte
10420 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Foto's

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet bekend heeft gemaakt ter bestrijding van de uitbreiding van het Corona-virus, hebben wij onze werkwijze verscherpt.

Voorop staat dat wij aan de gezondheid van onze medewerkers, naasten en klanten de hoogste prioriteit geven en hierbij uiteraard streven naar optimale bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers en kopers.

Wat betekent dit voor u?

Wij zullen waar mogelijk fysiek contact met klanten en tussen klanten beperken/ zoveel mogelijk uitsluiten.

Wij hebben ervoor gekozen om op kantoor een minimale bezetting aan te houden van 1 medewerker/makelaar binnendienst en de overige medewerkers vanuit huis en onderweg te laten werken.

Bezichtigingen gaan door en vinden plaats met 1 makelaar en maximaal 2 kijkers. De verkoper is hierbij niet aanwezig. Vooraf, zullen wij op de dag zelf, met kopers en verkopers contact opnemen of de bezichtiging door kan gaan. Dit om iedere partij ervan te verzekeren dat er geen sprake is van eventuele griepverschijnselen.

Waardebepalingen en verkoopgesprekken op locatie kunnen doorgang vinden met de makelaar mits beide partijen geen verschijnselen van griep vertonen.

Wij hopen hiermee de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en het risico op verdere uitbreiding te voorkomen.

Wij danken u voor uw begrip en zullen de situatie per dag bekijken.