Verkoop

Move.nl

Jouw woning verkopen?

Zoek je een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren verkoopmakelaar die jou helpt bij de verkoop van je woning? Dan zit je bij ons helemaal goed! Wij zijn er om jouw verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en om het maximale uit de verkoop van je woning te halen.

Verkoopgesprek aanvragen

Wij gaan voor het beste resultaat

Laat ons je een beeld geven van wat we allemaal voor jou kunnen doen. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we samen met jou je verkoopwensen door. Of je nu snel wilt verkopen, de hoogste prijs wenst te ontvangen, een combinatie van beide of hele andere ideeën of wensen hebt, wij luisteren naar jou en we passen onze aanpak daarop aan.

Onze verkoopmakelaars hebben jarenlange ervaring en kennen de huizenmarkt als geen ander. Met passie en inzet zetten wij ons in om jouw woning op een geweldige manier te presenteren aan potentiële kopers. We kijken naar de unieke kenmerken van jouw woning en zetten deze in de schijnwerpers.

Het verkoopproces kan soms overweldigend zijn, maar met onze gecertificeerde verkoopmakelaars hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij nemen alle zorgen uit handen en begeleiden je stap voor stap. Van het bepalen van de juiste vraagprijs tot aan de onderhandelingen met potentiële kopers, tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, wij staan jullie in alle stappen bij. 

Wij gaan net een stapje verder en besteden nog ouderwets de tijd aan onze klanten.

Neem direct contact op

Maak een afspraak en ervaar het zelf wat anderen al hebben ervaren

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar die met enthousiasme en expertise jouw woning verkoopt? Maak dan snel een afspraak met ons en wij gaan direct voor je aan de slag. Samen maken we van de verkoop van jouw woning een groot succes!

Verkoop jouw woning en
koop een nieuw (t)huis

De verkoop van je huis is het begin van een nieuwe fase in je leven. Of je nu gaat verhuizen naar een groter huis, kleiner gaat wonen of gaat samenwonen, wij staan aan je zijde om jouw dromen te realiseren. We hebben een breed netwerk en kennen de markt, we helpen je niet alleen met de verkoop, maar ook met het vinden van je nieuwe thuis.

Waarom Van Triest Makelaars als verkoopmakelaar?

Deskundig en betrouwbaar advies, met een realistische kijk op de woningmarkt

Grondige bouwkundige kennis en ervaring

Bekijk ons aanbod