Wie zijn wij

Move.nl

Van Triest Makelaars

Aangenaam kennis te maken!

Als erkend en ervaren NVM-makelaarskantoor maken wij deel uit van de samenleving en zijn wij actief in de regio vanuit ons kantoor in Vaassen. Dit doen we al ruim 50 jaar met enorm veel plezier. Met deze historische basis en alle ontwikkelingen in de loop der jaren zijn wij eigentijdse en gecertificeerde makelaars. Wij kennen de omgeving en de diversiteit van de dorpen, de dynamiek van de woonwijken, wat er speelt en waar je de leuke en mooie plekjes kunt vinden.

Van aankoop tot verkoop en taxatie, wij helpen je aan een plek waar je je “thuis” voelt.

Maak nu direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Wij gaan verder dan alleen het verkopen en aankopen van huizen; wij denken mee in het creëren van een thuisplek in een fijne woonomgeving waar mensen vol enthousiasme en vertrouwen hun toekomst tegemoet gaan. Met een gedreven team van gecertificeerde makelaars bieden wij betrouwbaarheid, enthousiasme en service die verder gaat. Elke dag zetten wij met plezier dat extra stapje, omdat we geloven dat het verschil zit in de details.

Onze ervaring stelt ons in staat om niet alleen huizen te verkopen en aan te kopen, maar ook om in te spelen op iedere levensfase en iedere levensstijl. Kortom: Van Triest Makelaars: ”alles in huis voor een fijn thuis”.

Neem direct contact op

Waarom Van Triest Makelaars?

  • Ervaren makelaars op de Veluwe, veel lokale marktkennis
  • Actief, persoonlijk, transparant en duidelijke communicatie
  • Bouwkundige ervaring
  • Verkoop- of aankoopstrategie op maat

Ons team

Reinald van Triest

Cissy Beckker

Rien Pool

Bekijk ons aanbod